Αναζήτηση
Close this search box.

Το εργαλείο που ονομάζεται Ιστοσελίδα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης αποτελεί τη βιτρίνα της στον ψηφιακό κόσμο, ένα απαραίτητο πλέον εργαλείο για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών και την αδιάλειπτη και καθημερινή επικοινωνία με τον πελάτη. Στοιχεία που μετατρέπουν την ιστοσελίδα σε ένα αξιόπιστο εργαλείο είναι ο σωστός και σύγχρονος σχεδιασμός, η χρηστικότητα των πληροφοριών, η σωστή κατανομή της ύλης, ο εμπλουτισμός με εικόνες από τα προϊόντα και τις δραστηριότητες, η εύκολη επικοινωνία του πελάτη με την επιχείρηση. Κάντε τώρα μία κατασκευή ιστοσελίδας εύκολα και οικονομικά.

Χωρίς την απαραίτητη ψηφιακή βιτρίνα, χωρίς γνώση της αγοράς και του ανταγωνισμού, μια επιχείρηση υστερεί ιδιαίτερα στο σκληρό οικονομικό περιβάλλον της εποχής μας χάνοντας με αυτόν τον τρόπο την επαφή με τον πελάτη που γίνεται ολοένα και πιο απαιτητικός. Μέσα από την ιστοσελίδα ο πελάτης ενημερώνεται άμεσα για τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας, τα νέα προϊόντα, τις προσφορές, τις εμπορικές συνεργασίες, τις πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης. Σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής το ποσοστό των Ελλήνων χρηστών του Ίντερνετ, που επιλέγει τις ηλεκτρονικές αγορές ολοένα και αυξάνεται. Περίπου τρεις στους δέκα χρήστες του Διαδικτύου (ποσοστό 33,8%), ηλικίας 16 – 74 ετών, κάνουν κάποια ηλεκτρονική αγορά ή παραγγελία αγαθών ή υπηρεσιών µέσω του Ίντερνετ(στοιχεία για το 1ο τρίμηνο του 2015). Το συγκεκριμένο ποσοστό είναι αυξημένο κατά 14,6% σε σχέση με έναν χρόνο νωρίτερα, ενώ σε επίπεδο πενταετίας (2010-2015), καταγράφει άνοδο 83,7%. Το ίντερνετ αναδεικνύεται λοιπόν σε κρίσιμο εργαλείο για τον κύκλο εργασιών και τις πωλήσεις των επιχειρήσεων.

Η εταιρεία μας, έπειτα από τη μελέτη των χαρακτηριστικών της επιχείρησής σας και σε συνδυασμό πάντα με τις απαιτήσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών, προσφέρει πακέτα επαγγελματικών ιστοσελίδων.

Τι άλλο παρέχουμε;

  • Αγορά ονόματος (www.ονομα.gr)
  • Μελέτη της ιστοσελίδας σας
  • Κατασκευή ιστοσελίδας.
  • Φιλοξενία της ιστοσελίδας σας.
  • Διαφήμιση της ιστοσελίδας σας.
  • Τεχνική υποστήριξη της ιστοσελίδας σας.
  • Δημιουργία λογαριασμών Email

Μέχρι σήμερα η εταιρεία My Company Projects, μία από τις παλαιότερες στο χώρο, με αναγνωρισμένη εμπειρία στην κατασκευή επαγγελματικών ιστοσελίδων, έχει προχωρήσει σε πάνω από 800 ιστοσελίδες για διάφορες εταιρείες ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Δημιουργήστε τώρα την ιστοσελίδα σας και προσελκύστε περισσότερους πελάτες, πιο εύκολα από ποτέ, στην εποχή του Internet και των τεχνολογικών καινοτομιών!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Share: