Αναζήτηση
Close this search box.

Για να μην έχετε μια δυσάρεστη εμπειρία Web Hosting

Για να μην κουραστείτε από τα απρόσμενα downtimes, για να μην σας υποσχέθηκαν πολλαπλά backups τα οποία τελικά ήταν ανύπαρκτα, για να μη ζητάτε υποστήριξη και λαμβάνετε απόκριση με καθυστέρηση ωρών ή ημερών, για να μην ενοχληθείτε από προγραμματισμένα downtimes για τα οποία δεν είχατε ποτέ ενημέρωση, για να μην αναζητάτε υποστήριξη αλλά δεν βρίσκετε κάποιον στον τηλέφωνο.

Το Τμήμα του Support της εταιρείας που θα σας παρέχει φιλοξενία θα πρέπει να είναι δίπλα σας για ότι προκύψει σχετικά με τις υπηρεσίες σας, φιλικά και άμεσα, μέσω email και τηλεφωνικά καθημερινά, Σαββατοκύριακα και αργίες. Οι τεχνικοί θα πρέπει να είναι πάντα πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν οποιοδήποτε ζήτημα σας προκύψει. Θα πρέπει να μπορούν να σας παρέχουν ένα εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης, ένα όμορφο, ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον όπου  μέσα από το οποίο θα μπορείτε άμεσα να εγκαταστήσετε δεκάδες εφαρμογές για Blogs, Στατιστικά κτλ. Θα πρέπει να σας παρέχουν backup εργαλείο με ταχύτητα και ευελιξία σε διαδικασίες Backup & Restore για τα αρχεία και τις βάσεις δεδομένων σας. Θα πρέπει να υπάρχουν υπηρεσίες προστασίας με τις οποίες θα προστατεύουν την εισερχόμενη αλληλογραφία σας από διάφορες spam επιθέσεις. Θα πρέπει να μπορούν να επιτύχουν τις μεγαλύτερες ταχύτητες ανάγνωσης στη φιλοξενία σας, καθώς και τους ταχύτερους δικτυακούς χρόνους απόκρισης. Θα πρέπει γενικά να μπορείτε να αισθάνεστε σιγουριά με την εταιρεία που αποφασίσατε να συνεργαστείτε για να σας παρέχει τη φιλοξενία της ιστοσελίδας σας (web hosting).

Σχετικά με το ποιο πακέτο φιλοξενίας να επιλέξετε, η επιλογή εξαρτάται από τα χαρακτηριστικά της εφαρμογής που θέλετε να ανεβάσετε. Κάθε εταιρεία που παρέχει φιλοξενία σε ιδιοκτήτες ιστοσελίδων, διαθέτει πακέτα hosting με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τιμές. Ανάλογα με τη χρήση και την αναμενόμενη κίνηση της ιστοσελίδας σας μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που σας ταιριάζει καλύτερα. Η προσφορά χαρακτηριστικών εξελίσσεται παράλληλα με την τεχνολογία των υπολογιστών αλλά και τη διάδοση του διαδικτύου ως μέσου επικοινωνίας και συναλλαγών. Δεν είναι ασυνήθιστο τα χαρακτηριστικά των πακέτων να αλλάξουν και δύο φορές μέσα στον χρόνο, προσφέροντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες, ταχύτητα και υπηρεσίες.

Πρέπει να γνωρίζετε τι ανάγκες έχει πραγματικά η ιστοσελίδα σας. Αν για παράδειγμα θέλετε να «ανεβάσετε» ένα ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), τότε σίγουρα δεν σας ταιριάζει το πιο οικονομικό πακέτο που παρέχει μια εταιρεία Web Hosting, καθώς είναι πολύ πιθανό να έχετε συχνά downtimes. Αν όμως θέλετε να «ανεβάσετε» μια στατική ιστοσελίδα εταιρικής παρουσίασης, τότε σίγουρα οι απαιτήσεις είναι μικρές.  Θα πρέπει να κάνετε μια σημαντική έρευνα πριν καταλήξετε στην εταιρεία που θα φιλοξενήσει την ιστοσελίδα σας.

Share: