Αναζήτηση
Close this search box.

Ενοικίαση Ιδιωτικής Αποθήκης; Τι να προσέξετε

Ψάχνετε να βρείτε ευέλικτες λύσεις αποθήκευσης; Για να διασφαλίσετε ότι θα βρείτε τον καλύτερο χώρο για εσάς στη σωστή τιμή, η σύνταξη μιας υγιής λίστας θα σας βοηθήσει.

Έτσι είτε αναζητάτε μια αποθήκη για ιδιώτες ή για επαγγελματίες καλό είναι να λάβετε υπόψη τα παρακάτω:

Επίσκεψη σε διάφορα ακίνητα

Προσπαθήστε να μην περιοριστείτε στην προβολή ενός μόνο ακινήτου. Είναι σημαντικό να δείτε αρκετά, για να έχετε κάποια προοπτική για το τι είναι διαθέσιμο. Σας συμβουλεύουμε επίσης να βγάζετε μερικές φωτογραφίες. Μπορείτε να δείτε τι μπορούμε να σας προσφέρουμε στην ιστοσελίδα μας https://storage24.gr

Πάρτε μερικές προτάσεις

Ζητήστε μια πρόταση που μπορείτε να εξετάσετε, καθώς συχνά υπάρχει διαφορά μεταξύ του προσφερόμενου ενοικίου και του ενοικίου στο οποίο μπορεί να συναφθεί μια συμφωνία. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι η πρόταση καλύπτει όλους τους βασικούς τομείς κόστους.

Διαβάστε ανάμεσα στις γραμμές

Διασφαλίστε ότι έχετε καλή σχέση με τον ιδιοκτήτη σας. Ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεται πριν από την εκμίσθωση είναι συχνά μια καλή ένδειξη για το πώς θα είναι η μελλοντική σας σχέση μαζί του. Αναρωτηθείτε πόσο ανταποκρίνονται, φροντίζουν καλά το κτίριο, σας μιλούν απευθείας ή έχετε να κάνετε με κάποιον τρίτο. Σας συνιστούμε να μιλήσετε με άλλους ενοικιαστές του ακινήτου για να πάρετε μια ιδέα για την εμπειρία τους.

Κάντε τις σωστές ερωτήσεις

Υπάρχουν διάφορες μεταβλητές της μίσθωσης που θα πρέπει να συμφωνήσετε στο πλαίσιο μιας μίσθωσης, μερικές από αυτές είναι:

Πόσο διαρκεί η μίσθωση;

Είμαι υπεύθυνος για τις εξωτερικές επισκευές και τη συντήρηση;

Πότε μπορώ να μετακομίσω;

Ποιος πληρώνει για τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και τη διάθεση των απορριμμάτων;

Τι περιλαμβάνει η χρέωση υπηρεσιών/συντήρησης;

Διαπραγματευτείτε

Σκεφτείτε να αναζητήσετε πρόσθετη βεβαιότητα για άγνωστες δαπάνες, όπως οι φθορές, ή να διαπραγματευτείτε μια πρόσθετη ευελιξία, όπως η διακοπή της μίσθωσης ή η δυνατότητα ανανέωσης στο τέλος της μίσθωσης. Ανάλογα με το πόσο καλή είναι η αρχική συμφωνία που έχετε συνάψει, μπορεί να είστε σε θέση να βελτιώσετε τους όρους σε άλλους τομείς.

Share: