Αναζήτηση
Close this search box.

Πώς να επιλέξετε τη σωστή πλατφόρμα e- commerse για το eshop σας

Καταρχήν πριν πούμε οτιδήποτε άλλο η σωστή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου (ecommerce) θα ταιριάζει στις ανάγκες της ιστοσελίδας σας και στον προϋπολογισμό σας.

Εξετάστε τους στόχους του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Αυτό που χρειάζεστε τώρα για να είστε επιτυχημένοι είναι διαφορετικό από αυτό που θα χρειαστείτε αργότερα για την ιστοσελίδα σας.

Η επιτυχής λειτουργία μιας επιχείρησης ξεκινά με έναν καλό προϋπολογισμό. Τα σχέδια τιμολόγησης μπορεί να είναι υπερβολικά καλά και να εξακολουθούν να είναι αληθινά. Αλλά είναι καλή ιδέα να συγκρίνετε τις τιμές με τους μελλοντικούς στόχους της επιχείρησής σας.

Σκεφτείτε:

Ποια χαρακτηριστικά ή υπηρεσίες μπορούν να περιμένουν για αργότερα;

Ποια χαρακτηριστικά κοστίζουν χρήματα σε μια βαθμίδα αλλά όχι σε μια άλλη;

Η πληρωμή είναι το τελευταίο βήμα για τους πελάτες σας. Θέλετε οι συναλλαγές τους να είναι απλές. Συγκρίνετε την εμπειρία του καλαθιού αγορών σε κάθε πλατφόρμα για να δείτε ποια είναι η πιο φιλική προς το χρήστη.

Όπου έχετε επιχειρηματική παρουσία στο διαδίκτυο, εκεί θέλετε να βρίσκονται τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες σας. Επιλέξτε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που να τα πηγαίνει καλά με όλα τα κοινωνικά δίκτυα που χρησιμοποιείτε.

Εμφανίζεστε στις αναζητήσεις της Google; Το 93% της διαδικτυακής δραστηριότητας ξεκινά με μια αναζήτηση. Τα ενσωματωμένα εργαλεία SEO είναι εξαιρετικά για να σας βάλουν στο επίκεντρο της αναζήτησης.

Οι πιθανότητες να διαβάζετε αυτό το κείμενο από το τηλέφωνό σας είναι μεγάλες. Οι πιθανότητες ότι οι πελάτες σας κάνουν αγορές από το τηλέφωνό τους είναι ακόμη μεγαλύτερες. Μπορεί να φαίνεται σαν μια αυτονόητη συμβουλή, αλλά η προβολή μέσω κινητού παραβλέπεται συχνά οπότε προσέξτε η πλατφόρμα που θα διαλέξετε να είναι φιλική προς τα κινητά.

Μια δυσλειτουργία στο σύστημα μπορεί να βλάψει τις πωλήσεις σας, ακόμη και αν δεν φταίτε εσείς. Θέλετε μια πλατφόρμα καταστήματος με υποστήριξη 24/7 σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Τέλος η ασφάλεια των συναλλαγών είναι πάρα πολύ σημαντική για ένα eshop, και αυτό ξεκινά με την επιλογή μιας ασφαλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου. Θα πρέπει να ακολουθεί όλους τους κανόνες για να κάνει τους πελάτες σας να αισθάνονται ασφαλείς να ψωνίσουν με τις κάρτες τους.

Share: