Αναζήτηση
Close this search box.

Ανάπτυξη Λογισμικού

Η MyCompany παρέχει επαγγελματικές υπηρεσίες ανάπτυξης διαδικτυακών εφαρμογών για τη δημιουργία μιας εξατομικευμένης λύσης για την κάλυψη των απαιτήσεων κάθε πελάτη. Στον πυρήνα των αναπτυξιακών μας υπηρεσιών υπάρχουν σύγχρονες αρχιτέκτονες και διαδικασίες διαχείρισης έργων, εξασφαλίζοντας ότι κάθε απαίτηση παραδίδεται έγκαιρα και επαγγελματικά. Με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας ανάπτυξης, η MyCompany έχει παραδώσει μεγάλο αριθμό ποιοτικών λύσεων διαδικτυακών εφαρμογών (PHP, Linux, MySQL/NoSQL) τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Εμπειρία
Έχουμε μεγάλη εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών αιχμής χρησιμοποιώντας τις τελευταίες και πιο σταθερές τεχνολογίες & εργαλεία.
Εξαιρετική Υποστήριξη Πελατών
Σας υποστηρίζουμε συνεχώς για την αποδοτική και σωστή χρήση του προϊόντος σας.
Ελάχιστο Βιώσιμο Προϊόν
Η εμπειρία μας από την ανάπτυξη του MVP σημαίνει ότι μπορούμε να συλλέξουμε ανατροφοδοτήσεις των τελικών χρηστών για να σας βοηθήσουμε να αξιολογήσετε τη δυνητική ζήτηση για το νέο λογισμικό σας.
Αξιοπιστία και Ασφάλεια
Έχουμε οικοδομήσει τις σχέσεις μας με βάση την εμπιστοσύνη και τον αμοιβαίο σεβασμό, διατηρώντας παράλληλα τις πληροφορίες σας εμπιστευτικές.
Πλήρης Κύκλος Ανάπτυξης
Παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών στην ανάπτυξη λογισμικού από τη συλλογή απαιτήσεων, τη σχεδίαση και υλοποίηση διεπαφών χρήστη, μέχρι την απελευθέρωση προϊόντων και τη συνεχή ανάπτυξη.